slide show

Draaaar

Om ingenting går fel så drar jag om några timmar och sedan så ska Maja G ta hand om Lunas motionering denna vecka! Kanske kommer hem på fredag eller någon annan dag och rider ut med henne ;)

Till dig Maja;

Du har ju min tjatiga och irriterande lapp som jag lassade på dig, men jag har bara en sak till- Pallen finns i gamla sadelkammaren och du måste ställa in den igen om du använt den ;)

Annars- lycka till och gör VAAAD du vill, njut! Förutom att trava någon annan stans än på gräs ;) Jag har bestämt mig för att jag måste sluta vara ett kontrollfreak så nu ska jag inte säga något mera(tror jag...) Men du kan i alla fall nå mig alla tider på dygnet såklart :) Kan du snälla ringa mig eller så varje dag efter passen om du har tid så jag får höra hur det gick? :D (Där kom det igen... Kontrollfreaket.) 

Puss o Kram, ha det bra!


Kadriljfilm


Videoblogg efter passet :D


Hästarna var exemplariska! Jätteduktiga, Luna var jättefin med båda ryttarna och Gunda verkade inte alls bekymrad över att bli riden barbacka på, snarare glad haha :) Vi är såå nöjda och jättenöjda med bilderna!





Några bilder från igår- Helt bedårande!



Fotodag

Nu ska det fotas! Vi och hästarna ska ha fotodag och vi ska rida bland annat kadrilj i våra avslutningsklänningar. Barbacka på Luna, och vi kanske provar det på Gunda också, för första gången i så fall :)

Första traven!

Igår så travade jag på Luna för första gången på mer än 7 veckor innan skadan. Hon tyckte att det var jätteroligt men blev trött fort, hon visade i alla fall inga tecken alls på smärta. Idag så får hon vila.


Varför uppdaterar jag så dåligt för ?

Maja G förklarar allt om hennes dåliga uppsdatering, plus lite annat snack !


Gårdagen

Maja G kan inte blogga just nu eftersom att hon inte har någon dator men jag kan se om jag fixar ett inlägg av henne. I alla fall, hon började att rida Luna, jag var lite ridlärare, och det såg perfekt ut! Sedan så hoppade jag upp på Gunda och jag red fram med lite påpekanden av Maja, och så började jag trava och skritta över en serie cavaletti. 

Hon var jätteduktig, dock vägrade hon skritta och flög iväg i ojämn och supersnabb trav, så jag red som en kratta. Sedan så hoppade jag ett enkelt hinder på 30 cm och det gick toppen, så vi höjde till 40-45. Jag har aldrig hoppat upsuttet högre än 15 cm på henne och det var andra gången hon hoppade den höjden. Men hon kom lite fel och hoppade in i hindret, men så bad jag Maja att sänka igen, jag hoppade och det gick toppen. Men då så hade hon aldrig sänkt! Så jag hoppade 45 utan problem :D

Gunda var såååååååååå pigg igår, hon bara flög iväg i galopp och verkade aldrig vilja sluta! Är i alla fall jättenöjd och glad och hon blev svettig så vi fick bada henne lite. Efteråt så tog vi ett dopp i poolen :)

Trixet "öppna dörren"


Idag 10 Juni

Idag så kommer Maja G, hon ska rida Luna och jag Gunda. Gunda ska hoppas och Luna ska ridas dressyr( i skritt såklart, men 35-40 minuter idag.) Var ju länge sedan Maja G red dressyr med Luna. Kanske blir bilder också!
Söta de är :)


Luna och Gunda 9 Juni

Jag har ju börjat komma igång lite mer med ridningen på Luna nu, idag skrittade jag i en halvtimme. Slappade mest men övade på rygga och försökte få bort hennes slöhet lite grann också, hon hängde väldigt mycket i munnen idag. Eftersom att jag knappt tränade så kan jag inte riktigt säga hur det gick, men hon var i alla fall duktig och åt inte fast hon hade långa tyglar och gräs upp till mulen.

Sedan så longerade jag Gunda en kort stund i skritt och sprang lite med henne, det gick jättebra! Hon skötte sig exemplariskt.

Veckoplanering Gunda

Idag så har jag även bal, det är därför jag är ledig på förmiddagen. Tagga!!

Veckoplanering Luna

Jag har ju börjat rida Luna i onsdags så nu börjar vi komma igång. Allt är i skritt, och sista passet ska vara runt 35 minuter.

RSS 2.0