slide show

Gissa vad jag gjorde igår? :D

Red! På Luna! Första gången på nästan 6 veckor tror jag, skrittade bara lite. Får max skritta 20 minuter men ska öka till 40 under 2 veckor. Så överdrivet lycklig är jag ♥

Stalldagen i video


Glöm inte tävlingen på min andra blogg!

http://otroligahast.blogg.se/2012/april/tavla-om-snygga-boots-hos-otroligahast.html#comment

Nytt på Bäckvikens stall

Går Luna ute i hagen HEEELA dagen. Vi ska även få besked från veterinären som ska komma hit( om det inte blivit ändringar) om vi har haft turen att undvika hovbensrotation, isf är det ingen fara, då kan jag börja rida och så redan nu... Vet inte vad jag gör annars...♥

Maja G och Freja som jag fick ett par bilder på!

Förlååååt

Sorry för att jag inte bloggat på eeevigheter, men allt möjligt har hänt. Luna är på bättringsvägen och promeneras just nu, på tisdag så ska hon få gå ute hela dygnet.

Igår så fotade jag på dressyrtävling på Wittvång, bilder finns på http://photobucket.com/majatorstadius . Efteråt så hade Maja och jag lite vårfotografering! Red även Gunda och hon var jätteduktig och snäll, gick på fint och hoppade lite också ;)

Fler bilder kommer senare.

Foto

Fotade lite med kameran jag berättade om häromdagen på Maja och Pokemon idag. Maja får väl berätta mera om passet men jag kan lägga upp några av bilderna så länge! :)

Nya "hejdåbilder"


//Maja T

Gunda 4 Maj

Skulle ju rida Gunda i Fredags och hon var lite smått tjurig, rädd, vimsig och extremt energisk!
Jag kunde i alla fall hoppa upp och sadla och göra allt det nödvändiga, tur det. Skrittade lite för hand först i alla fall, och sedan så skrittade jag uppsutett. Hon var som sagt lite knasig och flög omking och sparkade lite, det gick dock bättre när hon fick trava av sig lite. 

Men sedan så börjades det igen så då klappade jag henne( inte för att hon verkade gladare över det) och travade en del för hand istället. Gick helt okej men jag tror att hon börjar tröttna på att bli riden ensam och på samma ställen, hon vill inte gå någonstans utan snurrar mest bara. Bara för att Luna fått fång.

Vilken klubb

Vilken klubb tillhör du?
Jag är medlem i Örebro Ryttarteam.
banner-kopiera---Kopiauuuu

Photoshoot del 2


Olympus SP 59OUZ

Ni vet kameran som vi tog photoshoot bilderna med? Denhär är det! Den kostar runt 4000 ;- och är förvånansvärt bra för att vara en kompaktkamera. Den har fina färger, EXTREMT bra makroläge, 26 mm vidvinkel och hela 26x zoom.

Rekomenderar den verkligen för nybörjaren! Har massor av coola funktioner också, som dubbelexponering, beauty och suddig bakgrund.

Fördelen med denna framför en systemkamera är att denna har "allt i ett", du behöver inga objektiv för de olika sakerna och den tar nästan lika bra uppställningsbilder och liknande som en systemkamera för samma pris!


Gunda 2 Maj

Igår så gick jag en liten promenad med Gunda i värmen. Hon fick springa av sig lite allmänt bara, ganska kort tur i övrigt. Min lillebror fick fota lite i dungen vid bäcken på oss :)
Systemkameran är med min bror i Irland så jag tog mammas Olympus SP-590UZ, så alla bilder är fotade med den!

Bilder del 1



Pokèmon 30 April

Red Pokèmon i måndags, det gick skit i början men allt eftersom började han mjukna upp..

Började med att skritta fram på spåret upsuttet, i kanske 10 min i båda varven som man brukar..  Sen så började jag trava fram på långa tyglar och han ville verkligen inte ut på spåret så det gick blääääää..

Sen så började jag korta tyglarna och började jobba på riktigt. Red  3 volter runt hindrerna, och det kändes jätte bra, formen var låg men ändå behaglig att rida i.  Red på dem dära volterna kanske 3 gånger i båda varven..
Sen så började jag galopp jobba i lätt sits och herregu vilken hög form han hade då och vilket undertramp ! Galopperad 3 varv på spåret och jobbade med  trampet och formen.
Pustade lite gjorde samma grej i andra varvet gick lika bra dåå, pustade lite och galopperade på volterna och skulle göra galopp ombyten, vilket jag tycker är FÖR svårt .. Men det gick helt okej och den höga formen var kvar i byterna. FYY VAD NÖJD JAG ÄR !

travade av och hoppade av och skrittade av till fots.. Stog i stallet och borstade och tog hand om han iaf en kvart..
Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på :(
image descriptionimage description
Pics: ME AND MY LOVE <33

Idag

...var det tänkt att Maja G skulle komma hit och hänga lite, Gunda ska också ridas var det tänkt... Mer uppdate senare :D

Minihage

Nu står Luna i en liten sjukhage och ser lite lagom lycklig ut efter att stått inne i en vecka. Inte för att det är mycket skillnad... Hoppas att hon blir bättre snart♥

RSS 2.0