slide show

Fotodag

Igår så hade Maja och jag fotodag. Hon red Gunda lite, hon var inte riktigt på humör men Maja hanterade det bra!
Jag red igenom Luna lite tills dressyrträningen idag och det kändes bra, jag är nöjd. 

Långritten +bad

Igår så var det ju långrittsdags! På vägen dit var hästarna lite tröga och Gunda stannade till om varannat så jag gick nästan hela biten istället. Det var lite små incidenter men i övrigt gick det bra!
När vi kom fram så tog vi lite dricka och sedan så provade jag att gå ner i vattnet med Luna och hon var inte ett dugg rädd, hon tyckte att det var hur kul som helst! Plaskade som en tok, film kommer på det idag! Gunda ville verkligen inte gå ned i vattnet och vi tyckte att det inte var någon idè att tvinga henne så vi lät henne vara uppe på land !
Sedan så fikade vi, Luna fick lite kaka och det tyckte hon var lite väl gott kanske. På vägen hem gick allt toppen, det var fint väder och hästarna var glada. Dock så snubblade Gunda helt plötsligt till och gick  ner på knä, läskigt! Men det gick bra tillslut i alla fall.
/Maja och Maja :)

Läger

Eftersom varken jag eller Maja T har fått möjlighet att åka iväg på läget i år så fixade vi ett litet eget... Det börjar idag och om allt går som det ska så är det tänkt att vi ska bada med hästarna.. (hur häftigt ?) men ni får live upptadering under dagen.. Ha de bäst ! // MAJA G


Universums finaste!


Kolmården hela dagen

Dagen idag har tillbringats på komårdens djurpark, och det har varit sjukt häftigt ! Taggar ridläger på lördag, första dagen så ska vi bada med hästarna. Galet chill blire ^,^ //MAJA G


Jag ska dit

Jag ska komma till den dagen då jag är på banan och hör "Maja Granath och Gunda Pride Varsegod att rid" jag ska dit, jag kommer dit om jag bara vill tillräckligt mycket ! Ni kan nog inte förstå hur mycket jag vill det här ! Det här är mitt mål.. Jag vill bara höra det där, även fast det är L:D men jag har bestämt mig jag ska dit ! //MAJA G


Hej!

Jag är hemma från Gotland nu, ÄNTLIGEN!
Maja G har promenerat Luna i fredags och longerat igår, supermycket tack! Därför kunde jag komma hem med bil istället för tåg och buss(massa byten). Hästarna kom fram och gosade lite och Luna gick runt och jagade på Gunda hela tiden, någon som är pigg...? 
 
Men jag fick precis reda på att Maja kommer på stört, haha! Så hon hänger väl med när jag rider antar jag. Jag ska bara skritta och trava Luna barbacka så att hon får göra sig av med lite energi, jag räknar med att hon kommer vara hungrig och otroligt odräglig men det får man leva med :)

Vad tycker ni om oss?

Som ni alla veta så driver jag och Maja den här bloggen.. Jag vill veta vad tycker ni om oss egentligen? Hur ska vi förbättra bloggen ? Tacksam för svar //MAJA G


Luna 11 juli

Det får bli lite kort nu eftersom iPhone inläggen blir lite konstiga.. Iaf så var hon snäll, pigg och väldigt envis.. Som Maja skrivit förut så, red vi runt fälten.. Hon blev envis på ett ställe så hon gick upp på vägen, och bussen kom. Så jag fick agera snabbt, och hoppa av och leda ner henne i diket.. Sen efter det gick det bra och jag tog mina första galopp språng på henne sen jag blev rädd.. Kommer upp ett eller två inlägg till av mig idag :-) //MAJA G


Gunda 11 Juli

Maja och jag red ju ut idag, vi red en runda på fälten som är klippta som "vägar". Gunda tvekade lite först men sedan gick det bra. Hon var dock lite trög i skritten och i traven så var hon lite ojämn, ena sekunden saktade hon ner eller ville helst bara skritta och när man drev på flög hon fram, haha!
Hon kan ju inte riktigt ta galopp så jag racertravade bara lite med henne när Maja galopperade, annars så försökte jag mest hålla ett bra tempo i traven och ibland så gick det toppen, hon travade lika långsamt som en normal häst, haha! När vi skrittade av så gick vi på asfaltsvägen och jag gick ner på ett gärde som var nästan som en sjö med vatten överallt så Gunda fick plaska lite. Efter passet var hon ganska svettig men jag tror att hon tyckte att det var kul att komma ut någon annan stans än på vägen där vi alltid är när Gunda blir riden.

Uteritt

Nu drar vi på uteritt hörs :)


Rida ut

Idag så ska Maja och jag rida ut tillsammans, nu när hon är tillbaka! Jag hade tänkt fältet då Gunda inte blivit riden där på evigheter men om jag känner Luna rätt blir det vägen, haha... Men ni får se senare idag,jag ska jobba nästan hela dagen för att få råd med min kamera :)

Scheman

Jag antar att Maja G kommer på onsdag, eller hur(förväntar mig respons ;) ) ?
Det blir ganska lugna pass denna vecka så att Luna ska kunna komma ner i varv.

Roligt!

Vet ni vad jag gjorde igår, haha!
Jo jag cyklade med Luna på promenad ut på vägarna. Stor asfaltsväg och jag har aldrig gjort det förut men det är ju ingen fara- har man en knuglig häst så har man. Jag fick en hel del förvånade blickar!
 
Hon fick mest skritta men på grusvägen blev det nästan en kilometer joggande, och när vi kom hem sprang jag med henne lite också(samt att hon galopperade inne i hagen sedan). Hon älskar cyklar så det gick toppen tycker jag, hon bara sprang på. 
 
Gunda blev promenerad med, det tyckte hon också var väldigt roligt.

STOR diss från min sida

Jag har aldrig dissat förut så vi får se hur det här går.. Men en grej som jag dissar STORT är hööks fototävling på facebook.. För där är det liksom inte bilderna som vinner utan namnen.. Jag är själv med och tävlar och jag kan säga att jag har en otroligt vacker sommarbild som utstrålar ren kärlek och sommar.. (jag säger det med mitt dåliga självförtroende, då måste den vara väldigt vacker is I right ?) Men tillbaka till dissen.. Jag har själv märkt att det är inte dem finaste bilderna som ligger först utan de största bloggarna, och dem med flest vänner på Facebook.. Många byter sig till röster också vilket inte är schysst heller från min sida.. Jag röstar endast på dm finaste bilderna.. Jag mailade hööks i går kväll och fick svar imorse, i svaret förklarade dem hur tävlingen går till.. Det var liksom inte som att dem tog emot kritiken. Men iaf stor DISS från min sida Vill ni kolla på mitt bidrag klicka in på http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/4543/ff3443706b3cff71eb30b53010ae01224d Rösta bara om ni verkligen tycker den är vacker ! ursäkta om det blir rörigt men jag är förbannad och sitter på en buss just nu. //MAJA G


Back On track On My dear horse blog

Hejsan, nu så är jag tillbaka med IPhone inlägg typ bara men ni får stå ut om ni vill ha uppdatering från min sida :) Jag kan säga att jag har ett grymt sommarlov hittills jag har bara gjort illa mig 2 gånger (vilket är riktigt bra för att vara mig.. Förra sommaren låg jag i körtelfeber, då kanske ni förstår) Jag har inte varit i stallet på en vecka eftersom jag har varit uppe i Åre och lite i Norge i en vecka.. Idag är det ju tänkt att jag ska rida Pokemon men så blev det ju inte.. Min tränare har ridläger under vecka 28-29 och under vecka 30 har hon semester.. Tråkigt för mig men hon är förtjänt den semestern.. Men ska självklart till Luna och Gunda under veckan :) ganska ohästigt inlägg, jag ska sluta med dem JAG LOVAR! //MAJA G


En bild

Jag fick en egen dator i 15 års present och jag har då photoshop elements 9. Jag ville prova ifall jag skulle använda photoshop istället för Gimp som jag använt tidigare när jag gjort designer. Därför gjorde jag en jätteenkel testbild, en Bäckvikens stallbild. 
 
Jag vet hur photoshop fungerar men ville ändå vara säker på att jag kunde använda det i samma utsträckning som gimp. Jag behöver bara installera lite snyggare typsnitt, hehe....
 
Jag är ledsen att vi nästan inte uppdaterar något här, det är svårt att hålla igång när jag gör mycket annatsamt att det inte är särskilt värt att uppdatera själv då Maja inte har möjlighet. Därför så uppdaterar jag mest på min egen blogg, om jag bara uppdaterar själv här blir det ju samma sak som på min egna, därför kan ni väl kika in på den om ni vill läsa?:)
 
http://otroligahast.blogg.se

RSS 2.0